Tarvitsetko monipuolisen ja laajan suunnitelman seuraavaan projektiisi?

Olemme innovatiivinen ja luova joukko arkkitehtejä joilta eivät ideat lopu kesken. Toimistomme on toteuttanut niin pieniä kuin suuremmankin luokan kohteiden suunnitelmia. Voimme tehdä isoja projekteja urakoitsijoiden kanssa tai suunnitella perheelle heidän unelmiensa kodin. Olettepa siis suunnittelemassa uutta asuinaluetta tai ostaneet tontin jolle haluatte rakentaa oman kotinne, saatte ammattitaitoisen ja sopivan suunnitelman juuri teidän tarpeisiinne.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa kauniissa ympäristössä. Vuonna 2015 avasimme pienemmät toimistot Tampereelle ja Ouluun. Tämä mahdollistaa paremman palvelun ja voimme toteuttaa projekteja laajemmalla alueella.

Omaamme jo 30 vuoden kokemuksen alalta. Toimintamme on kasvanut vuosien varrella kahden arkkitehdin toimistosta monipuoliseksi suunnittelu ja arkkitehtitoimistoksi. Tänä päivänä työlistämme yli 50 arkkitehtia ja sisustussuunnittelijaa. Tiimimme on voittanut useita palkintoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Viime vuonna voitimme paras peruskorjaus palkinnon jo viidettä kertaa. Lista palkituista töistämme löytyy palkinnot osiosta.

Pohjapiirros

Tärkeä osa historiaamme on yhteistyömme arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Meillä on ollut etu olla mukana jakamassa osaamistamme uusille arkkitehdeille koulutusohjelmamme välityksellä. Tällä hetkellä joukkoomme kuuluu 30 meidän itse kouluttamaa alan ammattilaista. Jatkamme edelleen tätä koulutusohjelmaa ja ensi syksynä aloittaa jälleen uusi ryhmä opiskelijoita.

Vuoden 2017 asuntomessuilla on näytillä useita taloja jotka ovat toimistomme käsialaa. Niiden joukossa on mm. ekologisesti tuotettu puukerrostalo jonka katoilta löytyvät huippumodernit aurinkokennot. Luonnonmukaisella ja kestävällä suunnittelulla on tärkeä osa toimintaamme. Haluamme suunnitella kohteita jotka kestävät, eivät saastuta ja toimivat ympäristöä kunnioittaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme uusien ratkaisujen ja entistä parempien rakenteiden ja menetelmien osalta.

Myös kohteiden käytännöllisyys ja kustannustehokkuus on lähellä sydäntämme. Tilojen toimivuus tekee niistä onnistuneen myös loppukäyttäjän silmissä. Tämä onkin ollut yksi piirre mistä edelliset asiakkaamme ovat kiittäneet meitä. Otamme aina myös kustannukset huomioon jo suunnittelu vaiheessa. Tavoitteemme on tehdä parasta mahdollista jälkeä, mutta kuitenkin järkevällä budjetilla.

Teemme myös 3D-mallinnukset töistämme. Realistisen 3D-mallin avulla asiakkaalla on mahdollisuus nähdä miltä kohde tulee näyttämään. Näin jo projektin alkuvaiheessa voidaan saada kokonaiskuva miltä rakennus ja sen ympäristö tulevat näyttämään. Esimerkkejä löytyy referensseistämme. Hyödynnämme jatkuvasti uusinta tekniikkaa työssämme, näin varmistamme parhaan laadun ja tehokkaan työskentelyn. Yksi uusimmista välineistä joita hyödynnämme työssämme on Drone-kuvaus. Sen avulla voimme mallintaa esimerkiksi peruskorjattavan kohteen nopeasti ja hyödyntää 3D-mallia heti projektin alussa.

Voit tutustua työntekijöihimme ja heidän jo tekemiinsä töihin henkilöstö-sivulla. Kaikilla arkkitehdeillamme on vankka kokemus ja luovuutta vaikka muille jakaa. Takaamme myös luotettavan toteutuksen yhteistyökumppaneidemme avulla. Luettelon meidän kanssa yhteistyötä tekevistä yrityksistä löydät tämän sivun alalaidasta.

Meiltä saat paljon enemmän kuin pelkän arkkitehtitoimiston palvelut, meiltä saat koko paketin, ekologisen, kestävän ja toimivan kohteen.

Odotamme innolla uusia haasteita ja mielenkiintoisia projekteja!